Vinil decoratiu autoadhesiu

Si bé és cert que ara es pot aconseguir de tot a les botigues especialitzades en decoració, és probable que vulguis donar-li un toc únic a la teva llar d’una manera divertida i econòmica; és per això que el vinil decoratiu autoadhesiu és una proposta comercial econòmica i que s’ajusta a les teves expectatives decoratives.

Per què un vinil autoadhesiu?

El vinil decoratiu autoadhesiu és un material que posseeix diverses característiques que el fan un element de decoració versàtil, ajustable a les teves necessitats. En primer lloc, es comercialitza en mides, colors i formes il·limitades, sent una manera senzilla i econòmica d’avivar la decoració d’un dels espais de la casa sense requerir de molts diners.

En segon lloc, és durador i es pot netejar amb facilitat; com és una superfície llisa, plàstica i no porosa se li pot passar una esponja amb una mica de sabó líquid per treure-li taques i després culminar la neteja amb un drap humit per retirar l’excés de sabó.

D’altra banda, les dimensions en què pots aconseguir-van d’acord a la mida del que vols; pots enviar-los a fer en empreses on treballen amb plotter i gigantografías, podent la mateixa empresa realitzar-te un disseny segons el que desitja.

En comparació amb el fons de pantalla i les sanefes de paper, el vinil decoratiu autoadhesiu és una aposta segura, ja que en ser plàstic no permet que passi la humitat, el que evita l’aparició de fongs en ​​les parets o filtracions.

Superfícies on pots fer servir els vinils decoratius autoadhesius

Els vinils no només es fan servir a les parets, pots també enganxar-los en rajoles i portes de vidre al bany; també pots emprar sobre fusta per decorar closets, portes i els costats dels llits. El vinil decoratiu autoadhesiu també pots trobar-lo amb revestiments gruixuts, tipus pissarra per fer petites anotacions i recordatoris, o per fer una àrea en les habitacions dels nens perquè ells pintin amb guix sense danyar les parets.

Imatge de Mylittlefashioncreation.com